Din dorinţa de a diversifica şi îmbunătăţi gama de răsfăţuri şi din pasiunea pentru gusturile alese şi sincere, am ales să producem toate produsele oferite spre vânzare în laboratoarele proprii. Gama noastră de produse se împarte în 3 categorii:

 

 

 

 

 

Am căutat, am încercat şi am selecţionat atent dintre sute de reţete italiene şi franţuzeşti de patiserie şi cofetărie. Şi le respectăm întocmai, în propriile laboratoare, folosind întotdeauna ingrediente de calitate super-premium, proaspete, marea majoritate din import. Tot la noi te vei delecta cu celebrele macarons sau iţi vei putea personaliza oricum doreşti tortul visat.

 

 

 

 

 

Vei găsi în locaţiile noastre cea mai bună îngheţată artizanală italiană, cu un gust unic ce este dat exclusiv de materiile prime premium folosite: lapte, smântână, ciocolată neagră cu masa de cacao 85%, fructe de fistic din Sicilia, fructe proaspete, iar cantitatea mică în care este produsă garantează prospeţimea permanentă a îngheţatei Moo.

 

 

 

 

 

Vei găsi cafea atent selecţionată, de care poţi să te bucuri la noi în locaţie, la fel de bine cum o poţi lua la pachet, la un preţ special din zona noastră Buy&Go. Frappeuri, valuri de ciocolată adevarată, ceaiuri rare, shakeuri, cocktailuri rafinate... ar mai fi multe de spus dar sunt si mai multe de gustat!

 

 

 

toate reunite sub logoul principal

MOO® este un brand naţional, sub care sunt reunite cofetării, patiserii, gelaterii şi cafenele, în total 20 locaţii în Bucureşti, Bacău, Constanţa şi Iaşi.

Am început activitatea în anul 2005, cu scopul de a aduce calitatea în ceştile şi paharele unui public care ştie ce vrea. Reţeta a funcţionat şi în următorii ani aveau să se deschidă, pe rând, celelalte locaţii din ţară.

Află povestea mea...

 

Totul a început când l-am cunoscut pe domnul Moo...

Copyright ©2005-2015 Moo® Toate drepturile rezervate