Producem cea mai gustoasă îngheţată artizanală italiană!

Gelato înseamnă gust intens, textură cremoasă şi prospeţíme.

respectând cu stricteţe rețetele italiene de sute de ani.

Gelato înseamnă cremă de îngheţată produsă de noi

în cantităţi mici în fiecare dimineaţă.

 

 

 

Vezi galeria

foto/video

 

1. Gustul unic

al îngheţatei Moo este dat exclusiv de materiile prime premium folosite:

lapte 3,5% grăsime, smântână 35% grăsime, ciocolată neagră cu masa de cacao 85%,

fructe de fistic din Sicilia, păstăi de vanilie Bourbon din Réunion şi Madagascar,

alune de pădure din Piedmonte Italia, fructe proaspete, ş.a.

 

2. Textura cremoasă, fină

obţinută ca urmare a respectării pe deplin a reţetelor artizanale italiene autentice

 

3. Culori pale şi naturale

date de ingredientele alese, în contrast cu celelalte îngheţate obişnuite

ce au culori vii, sintetice, rezultate în urma folosirii coloranţilor chimici

 

4. Structura densă

datorată procentului mic de aer din îngheţata Moo, de aproximativ 20%,

comparativ cu îngheţata obişnuită care conţine peste 50% aer în acelaşi volum

 

5. Cantitate mică de grăsimi naturale

de aproximativ 0-8% în funcţie de sortimentul ales,

faţă de 15-18% grăsimi vegetale la o îngheţată obişnuită

 

6. Conţinut mare de calciu

conferit de laptele proaspăt şi smântâna grasă din îngheţata Moo;

calciul este un mineral indispensabil metabolismului osos şi este recomandat a fi consumat zilnic

 

7. Poate fi considerat un aliment

deoarece poate furniza consumatorului în mod natural un raport optim caloric şi energetic

datorită materiilor prime premium şi proaspete

 

8. Cantitatea mică în care este produsă

garantează prospeţimea permanentă a îngheţatei Moo. Ingredientele naturale folosite şi lipsa conservanţilor

ne obligă să producem zilnic fiecare sortiment de îngheţată. Acest lucru nu se întâmplă la îngheţata obişnuită, deoarece ingredientele principale sunt apa, laptele praf, potenţiatori de aromă, de culoare

şi conservanţi, fapt ce permite prelungirea termenului de valabilitate pe termen foarte lung

 

9. Lipsa cristalelor de apă

datorată nivelului puţin mai ridicat de zahăr perfect balansat cu restul ingredientelor premium,

ce acţionează ca un agent anticongelare; acest lucru permite servirea la o temperatură mai înaltă

a îngheţatei Moo, înlăturând efectul de rece resimţit în cerul gurii, cum se întâmplă la îngheţata obişnuită

 

10. Proces tehnologic elaborat

• pasteurizarea: este o metodă de conservare a principalelor ingrediente ale îngheţatei Moo:

laptele şi smântâna. Procedeul constă în încălzirea acestora la o temperatură puţin sub +100°C, urmată

de o răcire bruscă până la +4°C pentru a distruge flora patogenă, în felul acesta prevenind alterarea şi

păstrând intacte proprietăţile ingredientelor

• maturarea: omogenizarea continuă la temperatura de +4°C timp de minim 24 ore a mixului pasteurizat

pentru a asigura cremozitatea îngheţatei Moo

• fabricarea: transformarea mixului maturat în produsul final: delicioasa îngheţată Moo Gelato!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

înapoi la BUNĂTĂŢI ◄

Copyright ©2005-2015  Moo® Toate drepturile rezervate